Plagosen me armë zjarri dy ushtarë të ARM-së (video)

0
202

Sot rreth orës 10:15 minuta në repartin e Kirurgjisë janë pranuar dy ushtarë të ARM-së, Miroslav Jovanovski i lindur në vitin 1991 nga fshati Saraçinë i cili menjëherë është futur në sallën e operacionit dhe Veli Shabani i lindur në vitin 1981 nga Shkupi, i cili për shkak të lëndimeve serioze, si rast urgjent është dërguar në Klinikat e Shkupit.

Incidenti ka ndodhur në kazermën e Tetovës, derisa lëndimet janë shkaktuar me armë zjarri.

Ushtarë të plagosur në Spitalin Klinik të Tetovës

Ushtarë të plagosur në Spitalin Klinik të Tetovës

Posted by Tetova Sot on Donnerstag, 22. März 2018

SHARE