Vajza nga Kosova befason me foto, por nuk merret me modelim

0
359

I pëlqen moda shumë Xhenneta Fetahut, por e cila nuk e ka preferuar që të merret me këtë zeje.

Nuk ka më shumë se 22 vjet, por është mjaft atraktive me foto dhe disa herë me pamjen e saja befason edhe fansat që ka.

Ajo tha se kishte oferta të merret me modelim, por vendosi t’i thotë jo.
Vajza nga Prishtina jeton herë në Malmo e herë rikthehet në vendlindje. “Modelimine dua shumë, por nuk preferoj të merrem me të përkundër ofertave. E përcjelli modën”, tha ajo.

 

SHARE