Ndërroi jetë pishtari i arsimit Abdulla Qazimi

0
175

Në moshën 71 vjeçare sot ka ndërruar jetë veterani i arsimit Abdulla Rasim Qazimi nga Tetova.

Ai një kohë të gjatë ka punuar si arsimtar në shkollën fillore Shemshova në fshatin Shemshovë, ku punoi në arsimimin dhe edukimin e shumë brezave të këtijë fshati.

Poashtu një kohë ka qenë edhe drejtor i kësaj shkolle. Ceremonia e varrimit do të zhvillohet nesër pas namazit të drekës. Falja e namazit do të zhvillohet në xhaminë e Rinisë.

SHARE