11 kuksianët të cilët Edi Rama kërkon ti mbajë në burg

0
172

Pas tensioneve dhe përplasjeve, ka rinisur sërish seanca gjyqësore për masën e sigurisë ndaj 23 të arrestuarve pas protestës së dhunshme në Rrugën e Kombit. Publikon listën emërore të të arrestuarve për të cilët Prokuroria ka kërkuar arrest me burg, ndërkohë që pritet nga momenti në moment vendimi i Gjykatës.

Vendimi i gjykatës po pritet edhe nga deputetët e opozitës, të cilët që prej mëngjesit të sotme mbështesin familjarët e të arrestuarve dhë kërkojnë lirimin e të arrestuarve.

LISTA EMËRORE

-Xhevahir Hereni, 51 vjeç, banues në Kukës.

-Elton Cengu, 39 vjeç, banues në Kukës

-Florin Onuzi, 35 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Shkelqim Vata, 42 vjeç, banues në Surroj, Kukës.

-Xhevahir Gashi, 33 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Ervis Oruçi, 25 vjeç, banues në Kukës.

-Rasim Onuzi, 38 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Vasil Laçi, 31 vjeç, banues në Kukës.

-Abdi Haziraj, 49 vjeç, banues në Kukës

-Edmond Matmuja, 21 vjeç, banues në fshatin Pobreg, Kukës.

Shpetim Toda, 44 vjeç, banues në Kolsh, Kukës

SHARE