”MINDILI” Kënga e re e Mahmut Feratit dhe Arifhikmetit (VIDEO)

0
243

Xhevdet Jashari i njohur si Arifhikmeti apo në këgët e reja si Mc Lifi, ka realizuar hitin e radhës edhe atë në bashkpunim me Mahmut Feratin.Kënga e titulluar ”Mindili” pritet të jetë hit veror pasi është mirëpritur shumë nga publiku…

SHARE