Zhelinë, vetura godet 7 vjeçaren dhe ikën

0
125

Dje rreth orës 13.00, në rugën lokale në mes fshatit Zhelinë, dhe fshatit Leshnicë e Poshtëme, vetura e tipit ,,Audi,, ka aksidentuar një fëmij 7 vjeçarë (këmbësorë), ku menjëher ka lëshuar vendin e ngjarjes dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Fëmiju i lënduar, është dërguar në spitalin klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjeksore, dhe pas kryerjes së hetimeve në vendin e ngjarjes, po punohet në identifikimin dhe gjetjen e vozitësit, pjesëmarës në këtë aksident.

SHARE