Supremja greke fillon seancën për ekstradimin e dyshes së DSK-s

0
135

Gjykata Supreme greke ka filluar seancën ku diskuton kërkesën për ekstradimin e Goran Grujevskit dhe Nikolla Boshkovskit. Në rend dite janë mbi 20 raste ndërsa rasti në fjalë është i fundit.

Pasi Gjykata e Selanikut i dha dritë jeshile ekstradimit të dyshes së DSK-s më 5 janar, Gjykata Supreme në Athinë deri tash ka mbajtur 4 seanca.

SHARE