Rrahje në një klub nate në Shkup

0
171

Një vajzë nëntëmbëdhjetë vjeçare nga Shkupi ka lajmëruar në polici se është rrahur nga shoqet e saj, transmeton Almakos.
A.K. ka vendosur që ta paraqes rastin në polici dje në orën 17.30.

Sipas saj, paraprakisht rreth orës 03.00 në rrugën “Dimitrija Cupovski” në një klub nate është sulmuar nga K.M. dhe disa shoqe të saj.

Nga policia thuan se janë duke punuar në zbardhjen e tërësishme të rastit.

SHARE