Sinani ndodhet në Turqi, Andrra e mërzitur si kurë më par

0
225

Edhe pse lidhja e tyre është konsideruar nga ato më perfektet e që asnjëherë nuk ka rezultuar se në mes tyre mund të ketë krisje, shkruan Kosovarja.

Janë vitet ato që dëshmojnë dashurinë e tyre të madhe për njëri tjetrin, e sidomos kur bëhet fjalë për përvjetor apo ditëlindje ditët janë më speciale dhe përkushtimi është dhe më i madh.

Andrra kohë më parë festoi ditëlindjen e surprizat për të nuk mbaruan deri në pushimet përrallorë që bënë çifti ditë radhazi.

Po ashtu ditë më parë Ansi festoi ditëlindjen e dytë ishin momente të bukura për familjen Hoxha e më këtë rast u realizua edhe një set i bukur fotografik i cili u veçua me veshjen popullore tradicionale që u shfaqën Sinani me djalin dhe bashkëshoRten.

Çifti janë shumë aktiv në rrjetet sociale nga aty ku ndodhen tregojnë momentet që po kalojnë, deri sa Sinani ndodhet në Turqi në një realizim të emisionit të Labinot Gashit.

Andrra ndodhet në Tiranë më djalin, por ajo që u vu re të Andrra është se ajo tregon nëpërmjet kësaj këngë se në çfarë situate ndodhet.

Kënga të cilën e dëgjon ‘Özledim’ nga këngëtari turk Murat Boz kënga rrëfen një frik se mos e humb dashurinë e po fillon një e re.

Përshkruan trishtimin dhe vuajtjen. A mund të jetë qëndrimi i Sinanit në Turqi një ndjesi jo e mirë e Andrrës duke i shtuar dhe doza xhelozie.

SHARE