Si do të dukeshin aktorët po të ishin femra? (Foto)

0
156

Nuk dimë ende që të udhëtojmë në një univers paralel, por kemi shpikur atë që quhet FaceApp.

Duke përdorur këtë program, dikush ka shndërruar disa aktorë të famshëm në femra, duke zbuluar se si do të dukeshin.

Shikoni më poshtë se si është versioni femër i Hugh Jackman, Ryan Reynolds dhe shumë të tjerëve.

SHARE