Çmendet moti në Shkup, reshje të rrëmbyeshme shiu dhe bubullima

0
175

Reshje të fuqishme shiu, bubullima dhe erëra të forta kapluan Shkupin për disa çaste. Stuhia për disa çaste bllokoi edhe komunikacionin, automjetet e kishin të vështirë të lëvizin për shkak të dukshmërisë së zvogëluar.

 

SHARE