Publikoi foto tepër të nxehta në Instagram, kur shkoi në punë i ndodhi ajo që nuk e priste,

0
231

Ajo ka trup joshës dhe është gazmore – dhe këtë mund ta vëreni më së miri nëse i shikoni fotografitë në Instagram. Pikërisht këto foto ishin problematike, për kompaninë CP Rail.

Sipas CBC, Katelnikoff është përjashtuar nga puna në nëntorin e vitit të kaluar, pasi kishte shkelur “kodin e etikës dhe politikën për internetin dhe emailin”.

Katelnikoff beson se fotografitë nudo dhe ato me pak rroba në trup, që ajo i ka publikuar në Instagram, si dhe disa gjëra që i ka thënë në rrjetet sociale për punëdhënësin, kanë luajtur rol në përjashtimin e saj nga puna.

Ajo punonte tek kontrolli i biletave të trenit. Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotove më të nxehta të saj.

SHARE