Një person nga Radovishi për punë në Gjermani ka paguar me para të falsifikuara

0
204

Stacioni Policor Radovish ngriti akuza penale kundër personi me iniciale S.K. (28) nga Radovishi për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “falsifikim parash”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Më 2 qershor, ai u takua me një personin në Radovish dhe i dorëzoi atij një zarf prej 1.270 euro si pagesë për punë të përkohshme në vendin tij në Gjermani. Pas kësaj, personi shkoi në këmbimore për të shkëmbyer kartëmonedhën 500 euro, por atij iu tha se bëhet fjalë për falsifikim të parave.

SHARE