Thërret policinë se nuk i pëlqente sallata

0
176

Një djalë 12 vjeçar ka telefonuar dy herë policinë për tu ankuar se prindërit e tij i kishin dhënë për të ngrënë sallatë.

Policia në qytetin e Halifax, Nova Scotia mori telefonatën në orën 22:00 nga fëmija i zemëruar për ushqimin që iu ishte dhënë për të ngrënë, transmeton lajmi.net

“Fëmija ishte i mërzitur,”-tha policia.


Por djali i telefoni përsëri duke i thënë se ishte ‘shumë i pakënaqur me përbërësit në sallatë’.

Hutchinson tha se prindërit e djalit nuk ishin të impresionuar kur kuptuan se i kishte sjellë policinë në derën e shtëpisë.

Policia kërkoi që numri 911 të përdorej në mënyrë korrekte dhe se djali nuk do të gjobitet për telefonatat.

SHARE