SHQIPËRIA E VITEVE 1939

0
230

Këto janë disa nga fotot e vjetra të Shqipërisë të realizuar në vitet 1939. Në to duken shqiptaret, jetesa e tyre dhe pazaret e qyteteve.

Në atë kohë Shqipëria ishte në mbretërimin e Ahmet Zogut.

Fotot janë bërë nga shkrimtari dhe figura ushtarake britanike Vandeleur Robinson (1902-1990), emri i vërtetë i të cilit ishte Vivian Dering Vandeleur Robinson, ishte djali i një koloneli anglez.

 

SHARE