Sipas shkencëtarëve kjo është femra më e bukur që askush nuk do i rezistonte dot

0
273

Modelja dhe aktorja angleze Kelly Brook është shpallur femra më e bukur në botë nga shkencëtarët, e Universiteti të Teksasit.

Ekspertët e anatomisë së Universitetit të Teksasit kanë shpërndarë pyetësorë për studentët e tyre, të cilët kanë qenë ë detyruar që të shkruajnë për masat perfekt të trupit femëror, sipas tyre.

 

Përpos kësaj, një tjetër detyrë ka qenë edhe që të bëjnë dizajnin preciz të fytyrës dhe flokëve që ata i konsiderojnë më të bukura.

Dhe përshkrimet që studentët bënë i përshtateshim më shumë Kelly Brook.

SHARE