Të shtëna me armë zjarri në qendër të Tetovës

0
936

Të shtëna me armë zjarri ka ndodhur mbrëmë në qendër te Tetovës. Të shtënat dyshohen se kanë ardhur si shkak i përplasjes mes policisë dhe një të kërkuar në tentim nuk është dashur të bëhet arrestimi i tij. Por, ky i fundit ka bërë rezistencë dhe është përgjigjur me zjarr drejt policisë.

Dyshohet se nga shkëmbimi i zjarrit mes policisë dhe të kërkuarit ka mbetur i vrarë një inspektor policie. Informacioni për vdekjen e inspektorit është ende i pakonfirmuara dhe pritet që MPB-ja të dalë me deklaratë për të konfirmuar rastin me detale më të hollësishme.

SHARE