Ndërron jetë babai i Elvis Naçit, e dhimbshme çka shkruan ai

0
735

Sot Elvis Naçi ka ndarë me dhimbjë lajmin për vdekjen e babait të tij. Hoxha nga Tirana që bëri për vete me diskurin e ligjëratat e tij shumë besimtarë të fesë islame, sot me ata po ndan këtë dhimbje.

Ai përmes një postimi ka informuar për humbjen e babait dhe për kohën e varrimit të tij Për më shumë lexoni postimin e hoxhës Elvis.

 

SHARE