Prisni të bëheni me fëmijë gjatë këtij viti? Ja 10 emra të bukur për beben tuaj

0
844

Portali i njohur anglez Babygaga sapo ka nxjerrë listën e re me emrat më të përhapur që do të zgjidhen në vitin 2018, duke u bazuar në përzgjedhjet e mëhershme dhe trendet në zhvillim.

Emri më i bukur i përzgjedhur për vajza do të jetë Ema, në vend të dytë si emri më I bukur Sofia që vi8tin e kaluar ishte në vend të parë.

Ndërsa për djem, emri Finn do të kryesojë listën e emrave më të përhapur, duke zëvendësuar emrin Oliver, nga viti i kaluar.


Emra të tjerë të veçantë do të jenë Aurora, Rylie, dhe Kennedy. Po ashtu do të rikthehen emrat klasik Nora dhe Violet. Për djem emrat Corin dhe Atticus do të jenë në trend, ndërsa Jack, Isak dhe Adam do të mbeten po ashtu mjaft popullor.

SHARE