Dalin bilancet e para të tërmetit që tronditi Shqipërinë mëngjesin e sotëm

0
881

Tërmeti i fortë që ra mëngjesin e sotëm në Shqipëri nuk u ndje vetëm në Tiranë, por edhe në qytete të tjera të Shqipërisë.


Rënia e një catie në një banesë të braktisur, njësia administrative Manzë

Në Yrshek, Kashar i është çarë muri i një banese

Në Marqinet, Bashkia Vorë, raportohet dëmtimi i catisë së një banese.

Në lagjen Dyl Haxhire Myzyri, pallati nr. 8 ka plasaritje të mureve.

Njësia Cudhi, Bashkia Krujë është plasaritur një banesë.

Fshati Brret, Bashkia Krujë një banesë e plasaritur.

Plasaritje e një supermarket në lagjen 17, Bashkia Durrës.

Në qarqet Fier, Shkodër, Vlorë, Lezhë, Berat, Kukës etj nuk janë raportuar dëme në objekte dhe lëndime në njerëz.

SHARE