Kampioni i botës arrestohet i pirë, skandal në Angli

0
184

Portieri i Tottenham-it Hugo Lloris është arrestuar për shkak se një test për masën e alkoolit në gjak zbuloi se po ngiste në gjendje të pirë.

Kapiteni i Francës dhe i Spurs u ndalua nga policia në Gloucester Place, në Londër.

Më pas ai qëndroi rreth 7 orë në qeli, para se të ngrihej akuza zyrtare ndaj tij dhe të lirohej kundrejt pagesës për lirinë me kusht, para se të shfaqet para gjykatësve në Westminster muajin e ardhshëm.

SHARE