78 VJEÇARI BIE NGA SHTYLLA ELEKTRIKE

0
190

78 vjeçari me iniciale Z.A nga fshati Çegran, dje pas dite duke punuar në një shtyllë elektrike prej betoni të ndriçimit publik në këtë fshat, nga një lartësi prej 7 metra ka rënë në tokë dhe ka marrë lëndime të rënda trupore.

Pas marrjes së ndihmës së parë në Klinikën e Shkupit, është dërguar në Klinikat e Shkupit si rast urgjent.

SHARE