Kallashi në rrezik, Arratiset në Zvicër pas kërcënimeve

0
290

Teksa vitin e kaluar bënte namin duke dalë shpesh në ekran dhe duke postuar foto provokuese e video ku bënte twerk, këtë vit Kallashi u largua komplet nga jeta publike e madje u largua edhe nga Kosova.

Valltarja jetoi për disa muaj në Zvicër dhe u kthye vetëm së fundmi në atdhe. Në një intervistë për “Prive”, Kallashi ka zbuluar se arsyeja e ikjes së saj në Zvicër ishin kërcënimet që kishte marrë.

Teksa vitin e kaluar bënte namin duke dalë shpesh në ekran dhe duke postuar foto provokuese e video ku bënte twerk, këtë vit Kallashi u largua komplet nga jeta publike e madje u largua edhe nga Kosova.

Valltarja jetoi për disa muaj në Zvicër dhe u kthye vetëm së fundmi në atdhe. Në një intervistë për “Prive”, Kallashi ka zbuluar se arsyeja e ikjes së saj në Zvicër ishin kërcënimet që kishte marrë.

SHARE