ZJARR NË NJË SHTËPI NË KAMJAN

0
130

Ka shpërthyer një zjarr në një shtëpi në fshatin Kamjan të komunës së Bogovinës. Me të marrë njoftimin, ekipet e njësisë teritoriale të zjarrfiëksve të Tetovës me 3 automjete kundër zjarrit dhe 9 zjarrfikës intervenojnë.

Ata kanë arritur që të lokalizojnë zjarrin me sukses. Është djegur inventar I brendshëm në këtë shtëpi. Sipas Uka Alitit, udhëheqës I njësisë teritoriale të zjarrfiëksve të Tetovës,,shkaktar i shpërthimit te këtij zjarri ka qenë bombola e gazit.

 

 

 

SHARE