Rrahje në mes dy të rinjëve në fshatin Çegran

0
121

Më datë 04.11.2108 rrthë orës 21.00, në fshatin Çegran të Gostivarit, ka ndodhur një zënkë, ku së pari 16-vjeçari ka sulmuar fizikisht kushëririn e tij 17-vjeçarë, në një salon për lojra argëtuese, dhe më pasë nga xhepi ka nxjerur dhe e ka sulmuar me thikë, dhe e ka shpuar duke i shkaktuar plagë në këmbën e majtë.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, ;sht; siguruar 16-vjeçari, është gjetur dhe marur thika për ekspertizë, dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

SHARE