Rrahje banale në Tetovë

0
135

Më datë 04.11.2018 rrethë orës 01.00, 18-vjeçari D.J. nga fshati Çellopek i Tetovës, ka denoncuar se në rrugën ,,Jordan Zllatanoski,, në Tetovë ku më heret e ka parkuar veturën e tij, dhe ka shkuar që ta mer, ka qenë i sulmuar fizikishtë nga dy persona të panjohur.
Meren të gjitha masat dhe aktivitetet, për zbardhjen e plotë të rastit.

SHARE