Nuk Kishte Lindur Ende Kur Humbi Të Atin, Vajza E Astrit Deharit Përlot Në Homazh … Rozë

0
266

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari është përkujtuar ditën e sotme pas vdekjes së tij dy vite më parë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Vdekja e tij shkaktoi polemika dhe protesta të gjata në Kosovë, ndërsa ende nuk janë qartësuar rrethanat në të cilat ai humbi jetën.

Sot në përkujtimin e aktivistit e pranishme ka qenë vajza e të ndjerit, Arsa e cila në kohën kur i ati humbi jetën nuk kishte lindur ende ja pamjet dritheruese…..

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari është përkujtuar ditën e sotme pas vdekjes së tij dy vite më parë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Vdekja e tij shkaktoi polemika dhe protesta të gjata në Kosovë, ndërsa ende nuk janë qartësuar rrethanat në të cilat ai humbi jetën.

Sot në përkujtimin e aktivistit e pranishme ka qenë vajza e të ndjerit, Arsa e cila në kohën kur i ati humbi jetën nuk kishte lindur ende ja pamjet dritheruese…..

SHARE