Vajza që humbi jetën në lumin Vardar i bëri me lot në sy shumë shqiptarë

0
366

nte një vajë e re 17 vjeçare nga Gostivari e cila quheshte Xhejda Mexhit preku shum zemra tek populli shqiptarë në Maqedoni.

Xhejda kishte ëndra të ritetet të mësojë por për fat të keq ato ëndra u shuan sonte pasi që ajo humbi jetën duke ikur nga qentë endacak.

QENT

QENT ENDACAK NË GOSTIVAR QË MARIN JET NJERIU!COMMENT

Gepostet von Frame Press am Montag, 5. November 2018

Gostivari i pari , Gostivar Europian sonte ka humbur këtë kuptim pasi që u shua një jetë e një vajze të re.

Qent endacak janë problemi kryesor për Gostvarin dhe shumë komuna tjera sepse e humbëm Xhejdën mos të humbim edhe vajza apo djem tjerë të ri, prandaj komuna dhe shteti sa më parë duhet të merr masa dhe qytetarët të ndihen të sigurtë.

SHARE