Aksident trafiku në rrugën Tetovë – Çellopek

0
75

Më datë 06.11.2018 rrethë orës 17 e 30 minuta, në rrugën regjionale Tetovë-Vollkovi në afërsi të fermës së Çellopekut, ka ndodhur aksident trafiku, në të cilën kanë marur pjesë vetura e tipit ,,Golf,, me targa të regjistrimit të Tetovës, e drejtuar nga 26-vjeçari M.S. nga Tetova, dhe Traktor ,,IMT,, me targa të regjistrimit të Gostivarit, drejtuar nga 43-vjeçari N.M. nga fshati Gradec i Gostivarit.

Vozitësi i lënduar i veturës ,,Golf,, është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjekësore.

Pas kryerjes së hetimeve punohet në përcaktimin e shkakut të aksidentit, si dhe detajet tjera në veçanti.

SHARE