Shikojeni se cilat janë nëntë faktet shokuese që gjenden në Kur’an? [VIDEO]

0
146

Që nga fillimi i njerëzimit, ne jemi munduar ta kuptojm natyrën. Dhe vendin tonë brenda saj. Në këtë kërkim për qëllimin e jetës shumë njerëz janë kthyer drejt fes.

Shumica e feve janë të bazuara në libra të cilave ju referohen si inspirim hyjnor nga pasuesit e saj, pa pasur ndonjë provë konkrete.

Islami është ndryshe sepse është i ndërtuar mbi arsye dhe prova.

Ka shenja të qarta se libri i islamit, Kur’ani, është fjala e zotit (allahut). Dhe kemi shumë arsye që ta mbështesim këtë teori.

Ka fakte shkencore dhe historike të cilat mund t’i gjeni në Kur’an që ishin të panjohura për njerëzit në atë kohë.

Dhe janë zbuluar vetëm tani nga shkenca bashkëkohore.

SHARE