Rrahje në një ndeshje futbolli në rajonin e Gostivarit

0
91

Dje në garën futbollistike, në mes të ekipeve të ligës së katërt të Republikës së Maqedonisë, “Vrapçishti 1958” nga fshati Vrapçisht dhe ekipit “Proleter” nga fshati Tumçevishtë, të pakënaqur nga rezultati, së pari njëri dhe më pas edhe dy lojtarë tjerë nga ekipi mikpritës, e kanë sulmuar fizikishtë referin kryesorë N.N. 22 vjeç nga Gostivari.

Për këtë shakak në minutën e 74-të, loja është ndërprerë. Punohet në zbardhjen e plotë të rastit, si dhe do të pasojnë edhe padi adekuate.

SHARE