A do të ngjiteshit në ‘Shkallët për në Parajsë’?

0
128

Shteg për ngjitje si ky nuk keni parë kurrë më parë!

Në fakt, “Shkallët për në Parajsë” janë aq të rrezikshme sa që ju mund të përfundoni të vdekur. Dhe kjo është arsyeja pse ky vend është listuar si një “atraksion i ndaluar”.

“Shkallët për në Parajsë”, të njohura si Shkallët Ha’iku, konsistojnë me 3,922 hapa plot adrenalinë.

Shkallët të çojnë në majën e lartë të Pu’ukeahiakahoe, një kodre të bukur në O’bahu, Havai. Pamja kur arrihet maja e kësaj kodre është e pabesueshme, që bën që shumë njerëz nga e gjithë bota ta provojnë këtë rrugë të rrezikshme.

Aktualisht, është e paligjshme që të ngjiteni në këtë vend, për shkak të vdekjeve të shumta që kanë ndodhur këtu.

Se si duket ky atraksion, shikoni videon më poshtë:

SHARE