Disa politikanë mendojnë se burrni është të jesh kriminel

0
91

Gjyla Çeliku

Burrnia e disa politikanëve në politikë:

-Burrni është të vjedhësh -Burrni është të korruptohesh

-Burrni është të gënjesh -Burrni është të shantazhosh e kërcënosh -Burrni është t’mos ngopesh materialisht

-Burrni është të prishesh shpirtnisht -Burrni është të kesh sa më shumë të dashura dhe t’mashtrosh gruan tënde -Burrni është të drogohesh ose të dehesh nga alkooli

-Burrni është të shesësh kombin tënd

-Burrni është që në emër të patriotizmit të përfitosh në çdo sferë -Burrni është t’i besosh gënjeshtrës tënde dhe të transferosh të njëjtën si të realizuar, pastaj të reflektosh në popull si idiot

-Burrni është të tradhtosh familjen dhe shoqërinë -Burrni është të jesh kriminel -Burrni është të vrasësh, të vjedhësh, të sigurosh edhe stërnipërit dhe pastaj kur të akuzohesh të kërkosh azil politik

-Burrni është të harrosh se je burrë Këta burra me këtë burrni promovon politika sot.

SHARE