Hera e dytë pas rikthimit, Dr. Shefqeti në xhaminë që thua e ka grumbulluar gjithë rininë

0
141

Hera e dytë pas rikthimit, Dr. Shefqeti në xhaminë që thua e ka grumbulluar gjithë rininë

Në vazhdimin e ciklit të tefsirit, në xhaminë e madhe në Prishtinë janë parë turma të mëdha besimtarësh muslimanë, shumica të rinj, që ndiçnin ligjërimin e Doktorit Shefqet Krasniqi.

Përsëri, kjo ka shkaktuar një klithmë makthi te antiislamistët.

Vërtet ky islam është alternativë e vetme për këtë jetë dhe shpëtim në jetën pas.

 

 

SHARE