Mustafa Nano: Turp t’ju vijë. që më nxorrët emrin si të paguar nga grekët (Video

0
74

Në monologun e djeshëm, Mustafa Nano foli rreth listës së shumë përfolur që u shpërnda, ku tregohej një listë emrash të disa personaliteteve shqiptare që kishin përfituar para nga një fond sekret grek. Në këtë listë ishte dhe emri i Nanos shtype rekl,am dhe shiko videon.

Mustafa Nano: “Ka qarkulluar një listë shqiptarësh të njohur që me demek kanë marrë para nga shteti grek. Në atë listë është dhe emri im dhe portalet në gjuhën tonë kanë harbuar në këtë rast si rrallë herë. Gazeta online dhe kolegë të mi më kanë skandalizuar me lojërat që kanë bërë.l.

SHARE