POLICI PLAGOS KOLEGUN E TIJ

0
94

Dje (29 nëntori) rrethë ora 13 e 30 minuta, në Stacionin për mbikqiyrje kufitare -Rogaçevë, zyrtari i policisë i cili ka qenë duke e pastruar pistoletën zyrtare, në një moment ka shëtnë me një plumb, dhe një zyrtari tjetër të policisë, i ka shkaktuar plagë në trup, edhe atë në nënbërylin e majtë.

Ekipi i Sektorit pët punë të brendëshme Tetovë, kanë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit, me çrast është njoftuar edhe Prkurori publik lidhur me ngjarjen, ndërsa është kyçur edhe Njësiti për kontrollë të brendëshme, hetime kriminale, dhe standarde profesionale.

SHARE