Në Bogovinë arrestohet një shtetas i Shqipërisë pa leje qëndrimi

0
125

Djembrëma (3-dhjetor), rrethë orës 22 e 35 minuta, në fshatin Bogovinë e Tetovës, është arestuar shtetasi i Shqipërisë 20-vjeçari R.N., i cili në mënyrë ilegale ka qëndruar në vendin tonë.

Shtetasi i Shqipërisë R.N. bashkë me 23-vjeçarin V.Z. nga Tetova, kanë qenë në veturën ,,Reno Klio,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 26 vjeçari Sh.I. nga Tetova.

Pasë arestimit dhe mbajtjes në Stacionin policorë, dhe pasë dokumentimit të rastit, R.N. është dorëzuar në Njësitin për krime ndërkufitare, migracion, të huajë, dhe rriatëdhesim në Tetovë, pët procedurë të mëtutjeshme.

SHARE