Kontroll në objektin hotelerik me lokacion në fshatin Zherovjan

0
116

Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë, dje mbrëma (5/6-dhjetor), prej ora 23.00 deri më ora 04.00, kanë realizuar kontroll aksion, në objektin hotelerik me lokacion në fshatin Zherovjan, pronë e 29-vjeçarit A.H. nga fshati Bogovinë.
Gjatë kontrollit, në këtë objekt janë ndaluar 5 shtetase të huaja dhe 6 shtetase të Maqedonisë.

Pesë vajzat (vallëtare) nga Republika e Sërbisë të moshës prej 21 deri 29 vjeçe, të cilat i kanë argëtuar të pranishmit në objekt, janë arestuar në Stacionin policorë Tetovë, dhe pasë dokumentimit të rastit, janë dorëzuar në Njësitin për kriminaltet ndërkufitarë, migracion, të huaj, dhe riatëdhesim për procedurë të mëtutjeshme.

SHARE