Zgjohu Shqiptar! Koha për të mbrojtur dinjitetin tend – Protestë paqësore

0
162

Ditën e shtunë, dt. 8 dhjetor në orën 11.00 në sheshin “Çerciz Topulli” përpara kosnullatës greke në Gjirokastër

Nën moton “Zgjohu Shqiptar! Koha për të mbrojtur dinjitetin tend”, Lëvizja “Zgjohu Shqiptar” në bashkëpunim me shumë organizata të tjera ka organizuar një protestë paqësore. Protesta do të mbahet nga qytetarë të thjeshtë dhe pa ngjyrime politike. E theksojmë, qëllimi i kësaj proteste është që t’i ndalim vandalizmat ndaj shqiptarëve, por edhe të ndalohet fryma raciste ndaj kombit tonë apo edhe albanofobia SHIKOJE DHE SHPËRNDAJE SA MË SHUMË

SHARE