Nusja e Jagizit nga ‘Zonja Fazilet’, më e bukura e Turqisë

0
408

Caglar Ertegul është aktori i njohur turk dhe që u bë shumë i famshëm jo vetëm në Turqi por edhe jashtë kufijve të saj.

Në publikun shqiptar ai u bë shumë i njohur dhe i pëlqyer me rolin e ‘Jagizit’ në serialin shumë të njohur turk, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Jashtë nga seriali ai është i lidhur me turken Canse Ongel dhe përveç që është i bukur vetë, ai ka për të dashur, vajzën më të bukur të Turqisë.

SHARE