Gjendet marihuanë në Tetovë, arretohen katër persona

0
98

Djembrëma (11-dhjetor) rrethë orës 22 e 30 minuta, në rrugën e ,,Ilindenit,, në Tetovë, janë privuar nga liria: E.M. 21 vjeç nga fshati Xhepçisht, A.O. 26-vjeç, E.M. 25 vjeç dhe B.B. 26 vjeç të gjithë nga fshati Poroj, të cilët kanë qëndruar në veturën e parkuar ,,Range Rover,, me targa regjistrimi të huaja, tek të cilët është gjetur marijuanë.

Katër personat, janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

SHARE