Menduh Thaçi: Urime Kosovë!

0
87

Sot me formimin e ushtrisë së Republikës së Kosovës u dha një mirënjohje për popullin e Kosovës dhe për të gjithë ata që sakrifikuan jetën e tyre që Kosova sot të gëzojë ushtrinë e saj.

Kosova sot është një hap më afër NATO-s, që forcon sigurinë dhe stabilitetin rajonal.

Menduh Thaçi

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

SHARE