HAZBI LIKA: Gatitu Kosovë, sot po vjen erë shtet, erë krenari!

0
77

Zv kryeministri për zbatimin e marrëveshjes së Ohrit Hazbi Lika përmes faqes së tij zyrtare në Facebook ka uruar Kosovën për themelimin e ushtrisë.

Lika mes tjerash ka shkrar :

Krijimi i Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës është ngjarje historike që tregon përkushtimin dhe vendosshmërinë e këtij shteti drejt perspektivës euro-atlantike.

Vizionet e atyre që sakrifikuan me të shtrenjten për të mirën e këtij kombi, nuk u lëkundën kurrë! Përpjekja për qëndrueshmëri, siguri dhe mirëqenie vazhdon.

Të përkrahim ushtarët me atdhedashuri, të bëhemi ushtarë te lapsit dhe me krenari të ndërtojmë demokracinë dhe stabilitetin

 

SHARE