Aksidentohet një çiklist në Tetovë

0
66

Në udhëkryqin në mes të rrugëve ,, Boro Vuliq,, dhe ,,Andreja Stojanoviq,, në Tetovë, dje (19-dhjetor) rrethë orës 17e 40 minuta, ka ndodhur aksident trafiku në të cilën kanë marur pjesë: vetura e tipit ,,Opel Astra,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 25-vjeçari L.O. nga fshati Miletinë e Tetovës dhe Çiklisti M.A. 49-vjeç, nga Tetova.

Çiklisti i lënduar, është dërguar dhe mbajtur në Spitalin klinik të Tetovës.Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, dhe punohet në përcaktimin e shkakut të aksidentit, rrethanat në të cilat ka ndodhur, e kështu me rradhë.

SHARE