Policia hyri në një shtëpi në Çair, ja çka gjeti!

0
101

Policia ka njoftuar sot për një bastissje të kryer në një banesë rrugën “Xhon Kenedi” në lagjen Çair.

Me këtë rast në shtëpinë e 65 vjeçarit Zh.R. janë gjetur gjetur dhe janë konfiskuar 33 plumba të kalibrit 9 mm dhe 8 plumba të kalibrit 7.65 mm.

Njëkohësisht policia ka njoftuar për aksion të kryer më 5 dhjetor edhe në shtëpinë e 70 vjeçarit nga Strumica A.M., ku janë gjetur 15 plumba të kalibrit 7.65 mm dhe 52 plumba të kalibrit 9 mm.Ndaj tyre është ngritur padi për veprën “prodhim, mb

SHARE