Privohen nga liria dy të rinjë nga Gostivari

0
116

Zyra e jashtme për punë kriminalistike-Gostivar, ka dorëzuar padi penale kundër personit S.A. 18-vjeç dhe F.M. 18-vjeç të dy nga fshati Vrapçisht i Gostivarit, për kryerje të veprës penale ,, rezikim me armë të rezikshme gjatë një përleshje ose zënke,,.


Të njëjtit më datë 19.04.2018 rrethë orës 09.00, në oborin e shkollës së mesme medicinale në Gostivar, dy të denoncuarit e kanë prishur rendin dhe qetësinë publike, kështu që ka intervenuar personi Z.Gj. 31-vjeç nga Gostivari, i punësuar si sigurim në këtë shkollë.

SHARE