VIDEO: “Luftë” mes gjarpërit dhe njeriut në një stacion policie

0
420

Kamerat e sigurisë të një stacioni policie në Tajlandë regjistruan betejën mes një gjarpri dhe një personi që qe ulur në dhomën e pritjes.

Njeriu e vuri re gjarprin vetëm kur e sulmoi, e për fat iu u përgjigj në kohën e duhur, duke e “arrestuar” në fund zvarranikun kërcënues.

Është ndër ato pamje që u bë shpejt virale në internet.

SHARE