Gjeti çantën me 10 mijë dollarë, ajo që bëri më pas ishte befasuese

0
72

Ky është një ndër rastet më të pazakontë që është regjistruar ndonjëherë.

Një burrë ka zbuluar një çantë, teksa ishte duke udhëtuar me tren me linjën e New York dhe i ka ndodhur diçka vërtetë befasuese.

Çanta misterioze që ai gjeti kishte në brendësi 10.000 dollarë. Por, ai nuk i mbajti paratë, duke kërkuar pronarin e çantës.

Amerikani me emrin Richard është shprehur se donte thjesht ta dorëzonte në vendin e duhur te pronari dhe se nuk e dinte që në të kishte para.

Çanta i përkiste një gruaje që jetonte në Manhattan, e cila po udhëtonte drejt Rusisë.

SHARE