Ish “naçallniku” policor pastron qelinë për personat që i kishte burgosur (VIDEO)

0
93

Në rrjetet sociale janë paraqitur dy video incizime nga një ish zyrtar i lartë policie në stacionin policur në Koçanë i cili tashmë është i gjykuar dhe ndodhet në burgun e Strumicës.

Më mesazhin e publikuar në Facebook thuhet se ky zyrtar policie është përgjegjës për burgosjen dhe vënien në kurth të personave në rastin gjyqësor Detonator i cili dërgoi në burg mbi 20 persona të gjykuar për fajde, reketim, shantazh të cilët gjatë procesit gjyqësor pohonin se ishin të vënë në kurth nga pushteti i atëhershëm, shkruan Dosie.

 

SHARE