Anulohet gjykimi për rastin “Shënjestra-Fortesa”

0
92

Gjykimi për rastin “Shënjestra-Fortesa” u shty për me datë 29 janar 2019. Kjo u bë me kërkesë të avokatit e të akuzuarit Sasho Mijallkov, Ljupço Svrgovski.

Avokati kërkoi shtyrjen për shkak të deklaratave të dëshmitarit të PSP-së, Gjorgji Lazarevski, sepse ato përmbajnë terme profesionale, ndërsa për këtë nuk mund ta marrë në pyetje.

Prandaj ata duan të përdorin një këshilltar teknik nga fusha informacionit që do të ndihmonte mbrojtjen për të bërë pyetje dhe për qëllime të mbrojtjes efektive ligjore.

SHARE